Sattumalta bongasin kaupasta ihan loistavan turskatarjouksen, joten ei muuta kuin turska mukaan menuuseen. Kauhean kevyt tämä ateria ei ole, sillä paistetut turskafileet on höystetty kermaperunoilla.
turskafileitä
jauhoja
korppujauhoja
1 muna
suolaa
pippuria
tilliä
Poista ruodot fileistä. Laita yhteen astiaan jauhoja joihin on sekoitettu mausteet, toiseen sekoitettu kananmuna ja kolmanteen korppujauhoja. Kieritä file ensin jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa. Paista pannulla oliiviöljyssä muutama minuutti molemmin puolin. Nosta varovaisesti lautaselle, sillä file saattaa hajota helposti.
Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa, itse tein kermaperunoita uunissa, johon sekoitin mukaan hieman sinihomejuustoa.
Turska on vähärasvainen kala. |
Sitruuna antaa myös makua kalalle. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti