Ripaus tätä ja hippasen tuota. Kaikkea sillai sopivasti... Ruoasta nauttimista kokkaamisesta syömiseen.
sunnuntai 13. huhtikuuta 2014
Lohi ja bataattimuusilla
Lohi on vaan niin hyvää, että sitä tulee kokkailtua melkein joka viikko. Kokeilin lohen lisukkeeksi bataattimuusia sekä jogurttikastiketta. Ihan mukavasti sopivat yhteen ja ateria tuntui sopivan kevyeltä joskin täyttävältä. Lohen valmistin uunissa, päälle vain suolaa, tilliä sekä sitruunapippuria.
Bataattimuusin valmistin pilkkomalla bataattia ja yhden porkkanan kattilaan ja keittämällä ne kypsiksi. Survoin ne soseeksi ja lopulta vielä vatkasin vatkaimella. Mausteeksi suolaa, pippuria ja pikku ripaus kanelia.
Jogurttikastikkeessa on maustamatonta jogurttia, pieneksi pilkottua tomaattia, kurkkua ja punasipulia. Mausteina, suolaa, pippuria sekä jauhettua juustokuminaa. Nopeaa ja helppoa!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nyt alko tekeen mieli bataattia... josko sitä huomenna käväsis kaupassa ja tekis tollasen setin itsellekin? Nomnom.
VastaaPoista- pikkusisko