maanantai 12. tammikuuta 2015

Heppaburgerit ja coleslaw salaatti



Silmään sattui kaupassa erä hevosen jauhelihaa (oli muuten halvempaa kuin naudan jauheliha!) joten pakkohan sitä oli testailla. Tein jauhelihasta hamppareita, mutta koska hevosen liha on vähärasvaista, lisäsin taikinaan kuitenkin puolet naudan jauhelihaa.

Tarvitset:

200g naudan jauhelihaa
200g hevosen jauhelihaa
sipulia
valkosipulia
korppujauhoja
2 munaa
mausteita mielesi mukaan.


Eli perinteisesti pilkotut sipulit kulhoon, perään korppujauhot ja hieman vettä, sekä mausteet. Anna hetki turvota ja sotke mukaan jauhelihat. Paista pannulla kypsiksi ja tarjoile coleslaw salaatin kanssa.

Coleslaw:

kaalia
porkkanaa
kevätsipulia
kreikkalaista jogurttia
2tl valkoviinietikkaa
tujaus sinappia
suolaa
sokeria
pippuria

Suikaloi vihannekset, sekoita kaikki kastikeaineet keskenään ja lisää salaattiin. Parasta on jos käytät varhaiskaalia, mutta tavallinenkin käy hyvin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti