keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Cannelonit



Tämän kertainen pastaherkku on cannelonit, jotka kyllä muistuttavat kovasti lasagnea mutta vain eri muodossa.

Tein ihan normaalin jauhelihakastikkeen, tomaattimurskalla ja sipulilla höystettynä, sujautin täytteen canneloni pastaputkiin ja tein päälle valkokastikkeen joka mehevöittää ruokaa kivasti. Lopuksi juustoraastetta päälle ja uuniin 200 asteeseen suurin piirtein 20 minuutiksi.

Tosin onpa canneloni pastapaketin kyljessäkin ohje, jota kenties kokeilen ensi kerralla. Siinä valkokastikkeen sijasta päälle lorautetaan tomaattimurskalla maustettua ruokakermaa.


Päälle laitettavaa kastiketta kannattaa olla reilusti, jotta cannelonit eivät jää liian koviksi. Sisälle taas ei voi tehdä liian juoksevaa kastiketta, sillä silloin putkiloita on hankala täyttää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti