maanantai 22. syyskuuta 2014

Pastasalaatti ja rapeat kanansiivet



Ostimme kerran sellaisia kanansiipiä, missä mukana tuli kuoruteaineet, jotta siivet voisi kieritellä niissä ja lopputuloksena olisi maukas ja rapea pinta. No sitten keksin että eihän siihen mitään eirkoiskanaboxeja tarvita, sillä korppujauhoja ja mausteita löytyy aina kaapista.

Tarvitset:
Hornet broilerin siipiä 1pkt
korppujauhoja
broilermnaustetta
suolaa
pippuria

Sekoita n. 1dl korppujauhoja reilusti broilermaustetta, ripaus suolaa ja pippuria sekä haluamiasi mausteita. Kieritä siivet seoksessa kauttaaltaan ja paista pellillä 200 asteessa n.25 min.
Siivistä tulee uskomattoman rapeita ja mehukkaita!

Kyytipoikana on pastasalaatti, johon lykkäsin vähän kaikkea kaapista löytämääni. Tällä kertaa sieltä löytyy esimerkiksi:
porkkanaa
hernemaissiapaprikaa
salaattia
kurkkua
tomaattia
juustoa
porkkanaa
oman maun mukaan maustettu kermaviili



Maukas lounas tai vaikkapa iltapala! Ihanat Iittalan Taika kulhot sain synttärilahjaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti