tiistai 9. syyskuuta 2014

Possua


Herkuteltiin possun paistilla ja uunijuureksilla helpon kaavan mukaan.
Eli possunfilee oli valmiiksi maustettu ja sitä paistettiin 200 asteessa uunissa vajaa tunti.
Uunijuureksetkin on tällä kertaa pussista, joten ei muuta kuin pellille ja uuniin.

Kastike oli ensimmäinen itse tekemäni ruskeakastike josta tuli syömäkelpoista!!!
Jauhot ja voi sulatetaan kattilassa ja ruskistetaan, sitten lisätään hitaasti 3dl vettä johon olen sekoittanut possusta irronneen paistiliemen. Annetaan kiehua kunnes saostuu. Mausteeksi suolaa, pippuria ja ruokalusikallinen ketsuppia.

Vielä olisi parantamisen varaa sillä kastikkeeseen jäi pienen pieniä jauhopimpuloita, suussa tosin ne eivät tuntuneet tai makua haitanneet. Pikkuhiljaa kastikemestariksi!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti